У Львові не готовий до зими 31 житловий будинок

13:13 30 вересня 2013 р.

Якщо ситуація не зміниться, то не виключено, що опалювальний сезон для їхніх мешканців вчасно не розпочнеться.

За інформацією прес-служби «Львівтеплоенерго», БУ-4 досі не проводить робіт з підготовки своїх будинків до зими. Дослівно ж головний інженер ЛМКП «Львівтеплоенерго» Володимир Штейбарт повідомив із цього приводу: «Поки що нічого не зроблено по підготовці до зими 31 житлового будинку на вул. Стрийській, Гашека, Максимовича, власником якого є БУ-4. Якщо ситуація не зміниться, то не виключено, що опалювальний сезон для мешканців цих будинків вчасно не розпочнеться».

А вже подається опалення сьогодні, 30 вересня, за інформацією прес-служби «Львівтеплоенерго», десяти бюджетним установам міста – за їх відповідними листами-зверненнями. Зокрема, Обласній клінічній лікарні на вулиці Чернігівській, оранжерейно-тепличному комплексу Львівського національного університету імені Івана Франка на вулиці Черемшини, Державному комунальному будинку дитини №1 на вулиці Комаринця, Санаторній школі-інтернату №1 на вулиці Остроградських, Комунальній міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги на вулиці Миколайчука, Міській комунальний клінічний пологовий будинок №1, вул. Мечнікова, 8, Комунальна міська дитячій клінічній лікарні на вулиці Пилипв Орлика, поліклініці 3-ої міської комунальної клінічної лікарні на вулиці Озаркевича, 3-й міській клінічній лікарні на вулиці Рапопорта й Комунальній 8-й міській клінічній на вулиці Навроцького.

У «Львівтеплоенерго» запевнили також, що від завтра, 1 жовтня, розпочинатимуть відновлення опалення до споживачів, які не мають заборгованості і внутрібудинкові системи яких готові до зими.

Нагадаємо, що сьогодні, 30 вересня, прес-служба ЛОДА, керівники районних державних адміністрацій та голови міст обласного значення доповіли під час апаратної наради голові облдержадміністрації, що Львівська область готова розпочати опалювальний сезон 2013-2014 років – за винятком об’єктів від Міністерства оборони у місті Львові». Повідомлялося також, що в тих регіонах, в яких середньодобова температура повітря протягом трьох днів протримається на рівні 8ºС, опалювальний сезон може розпочатися раніше, але 23 вересня директор «Львівтеплоенерго» Степан Пакіж інформував: «На сьогодні до 70% шкіл, лікарень та садків Львова можна подавати тепло».

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів