У Львові навчалися комбати Національної гвардії

10:00 10 жовтня 2016 р.

Фото до новини

Упродовж двох днів командири батальйонів НГУ вдосконалювали свої заняття на заняттях з тактичної, методичної, розвідувальної, психологічної та технічної підготовки та ознайомлювались із новітніми зразками техніки зв’язку.

У Львові відбулися заняття з командирської підготовки з командирами батальйонів з’єднання і військових частин Західного оперативного територіального об’єднання Національної гвардії України. Упродовж двох днів комбати вдосконалювали свої заняття на заняттях з тактичної, методичної, розвідувальної, психологічної та технічної підготовки, ознайомлювались із новітніми зразками техніки зв’язку.

Також офіцери виконали вправи навчальних стрільб з урахуванням вимог, які пред’являються в теперішній час до військовослужбовців  під час бойових дій. На завершення зборів командири батальйонів склали заліки, продемонструвавши при цьому високій рівень особистої підготовки.

Підсумки занять підвів начальник Західного територіального управління – полковник Володимир Гордійчук, який поставив командирам батальйонів основні завдання щодо подальшої повсякденної діяльності підрозділів та наголосив на якісній підготовці особового складу до виконання службово-бойових завдань за призначенням. Про це повідомили в прес-службі Національної гвардії України, де також опублікували фото з з навчань.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів