У Львові нагородили спецпризначенців поліції

13:20 4 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Бійці батальйону поліції особливого призначення Головного управління Нацполіції Львівщини відзначають у середу, 4 грудня, другу річницю з дня створення підрозділу.

Спецпризначенців привітали начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Василь Віконський, його заступник Володимир Ільчишин, голова Львівської обласної організації профспілки атестованих працівників ОВС України Ярослав Юнак та інші.

Очільник поліції Львівщини звернувся до особового складу підрозділу з промовою: «Від імені керівництва поліції Львівщини я вітаю командирів та бійців батальйону з другою річницею створення, а також дякую вам за мужність та стійкість. Усі ви – досвідчені бійці, брали участь у бойових діях на сході України, захищаючи незалежність та територіальну цілісність нашої держави. Ви знаєте, що фізична сила та підготовка для спецпризначенця – не головне. Головне – це сила духу, якої я вам бажаю,  а також міцного здоров’я, благополуччя та щоб з кожного завдання ви повертались у такій самій кількості в якій виїжджали».

Василь Віконський вручив бійцям батальйону відзнаки та нагороди, а також передав у підрозділ нову оргтехніку – комп’ютери та принтер.

Про це повідомили на сайті Головного управління Національної поліції у Львівській області. Як інформував «ЩЛ», троє бійців батальйону «Львів» отримали відзнаки.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів