У Львові наблизили прокладання північної ділянки об’їзної автодороги

14:00 19 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

У Службі автомобільних доріг у Львівській області відбулася робоча зустріч з представниками Європейського інвестиційного банку, Європейського банку реконструкції та розвитку та Укравтодору.

Про це повідомили в науково-дослідному центрі «Рятівна археологічна служба», де також розповіли: «На робочій зустрічі в Службі автомобільних доріг у Львівській області обговорили деталі фінансування одного з основних проектів на Львівщині – будівництва північної ділянки об’їзної автомобільної дороги Львова. Це ще один крок наближення до мети. Попередньо, роботи можуть стартувати вже наступного року. Нова траса з’єднає автомобільну дорогу М-06 «Київ-Чоп» з трьома автомобільними шляхами державного значення, які прямують від Львова до кордону з Польщею.».

«Археологи також чекають на цей проект. Адже він стане першим в історії України, де археологічні дослідження відповідатимуть усім європейським стандартам у сфері охорони культурної спадщини. Вже на етапі проектування дороги детально обстежено 19 давніх поселень у межах майбутнього будівництва. Загалом площа розкопок дорівнюватиме площі майже 14 футбольних полів», – поінформувала також «Рятівна археологічна служба та опублікувала відео, котре показує, як пролягатиме нова дорога та які найцікавіші пам’ятки вона перетинатиме:

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів