У Львові можуть розпочати опалювальний сезон раніше

15:40 3 жовтня 2016 р.

Міський голова Андрій Садовий запевнив: «Моніторимо ситуацію з погодою, якщо температура буде нижчою, то почнемо з лікарень, поліклінік, шкіл, дошкільних навчальних закладів, і потім будемо переходити до опалення помешкань львів’ян».

У прес-службі Львівської міськради повідомили в понеділок, 3 жовтня, що в ЛМР готові до нового опалювального сезону, а також цитують запевнення міського голови Андрія Садового: «Цьогоріч більше 20 кілометрів мереж ми відремонтували. Це ті мережі, які були в аварійному стані. Для цього ми проводимо гідравлічні випробування. Готовність – стовідсоткова, жодних проблем нема, хіба Накнафтогаз відмовиться, наприклад, давати газ».

Він також анонсував: «Ми готові подати тепло завтра, якщо буде потреба. Моніторимо ситуацію з погодою, якщо температура буде нижчою, то почнемо з лікарень, поліклінік, шкіл, дошкільних навчальних закладів, і потім будемо переходити до опалення помешкань львів’ян. Традиційно, 15 жовтня починається опалювальний сезон. В цьому році подивимось, що буде з погодою, я максимально хочу економити гроші людей, бо кожен день опалювального сезону – це кошти і за це треба платити».

Як інформував «ЩЛ», синоптики попередили львів’ян про різку зміну погоди.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів