На вулиці Городоцькій у Львові міняють колектор

12:20 31 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

У водоканалі повідомили в четвер: «Ми прокладаємо 40 метрів нового трубопроводу на глибині понад п’ять метрів».

«Як проінформували у ЛМКП «Львівводоканал», на вулиці Городоцькій, 319 тривають роботи з заміни аварійної ділянки каналізаційного колектора», – повідомили сьогодні, 31 грудня, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також передали подробиці:

Головний інженер ЛМКП «Львівводоканал» Анатолій Шимоняк зазначив: «Ми прокладаємо 40 метрів нового трубопроводу на глибині понад п’ять метрів. Це великий об’єм робіт, що вимагає залучення спецтехніки. Восени за кошти міста було придбано новий британський екскаватор, завдяки якому ми можемо виконувати роботу з ремонту каналізації значно швидше та якісніше. Нещодавно ми завершили роботи на вулиці Хоткевича й проспекті Червоної Калини, зараз працюємо в індустріальному парку в Рясному та на вулицях Ряснянській і Брюховецькій».

Упродовж 2015 року ремонтні служби Львівводоканалу замінили понад сім кілометрів каналізаційних колекторів на вулицях Гайдучка, Кукурудзяній, Хмельницького й Тракт Глинянський та напірний колектор від Винників до очисних споруд Львова Прокладено каналізацію у район вулиці Малі Кривчиці. Тривають роботи з каналізування вулиць Дріждевої, Милорадовича, Старознесенської, Польової, Січневої й Грабовського».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів