У Львові ліквідували пожежу на вулиці Шахтарській

13:50 28 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Вогонь гасили в господарській будівлі.

«28 вересня о 01:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в металевій господарській будівлі орієнтовним розміром 4×8 метрів на вулиці Шахтарській, 1 у Львові. Вогнем знищено покрівлю на площі 15 квадратних метрів, пошкоджено обшивку будівлі на площі 50 к квадратних метрів, вагонку на площі 15 метрів погонних та чотири пластикових вікна. Пожежу ліквідовано в складі трьох ланок газодимозахисної служби о 02:51. Завдяки оперативним діям рятувальників вдалося врятувати від вогню будівлю, 14 свиней та 30 качок. Причини пожежі встановлюються. Постраждалих на пожежі немає», – повідомили сьогодні, 28 вересня, в прес-службі  Львівського обласного управління ДСНС. Натомість у Патрульній поліції Львова розповіли в понеділок:

«У диспетчерську служюу «102» орієнтовно о пів першої ночі, надійшло звернення про пожежу на проспекті Червоної Калини 7а. Коли патрульні під‘їхали, то одразу викликали вогнеборців. Допоки вони їхали, командир 4-ї роти Микола Калакакура дав вказівку перевірити, чи є у приміщенні люди.

Пожежа сталася у дачному будиночку. Там була бабуся, яка самостійно не могла пересуватися, а також сімейна пара з маленькою дитиною близько двох років. Патрульні швиденько винесли бабусю і дитину, а також допомогли покинути палаючий будинок чоловікові та жінці. Медичної допомоги вони не потребували.

Коли приїхала служба ДСНС – командир роти допоміг розгорнути пожежний рукав, адже колись теж працював рятувальником. Допоки гасили пожежу – потерпілі сиділи в патрульному автомобілі. Згодом командир заспокоїв наляканого хлопчика».

Про це повідомили сьогодні, 28 вересня, на сторінці Патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів