У Львові ліквідували пожежу на вулиці Саксаганського

15:55 3 листопада 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Вогнеборці вивели із задимленого приміщення на свіже повітря жінку та передали її медикам.

У четвер, 3 листопада, о 08:32 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в під’їзді на третьому поверсі чотириповерхового житлового будинку №5 на вулиці Саксаганського, у Львові. Туди негайно вирушили рятувальники державних пожежно-рятувальних частин №1 та № 30 Львова. 

Загорання спричинило сильне задимленні у під’їзді будинку. Внаслідок токсичної дії диму отруєння продуктами горіння отримала мешканка однієї з квартир на п’ятому поверсі 1945 року народження. Тому вогнеборці вивели жінку із задимленого приміщення на свіже повітря та передали медикам, які госпіталізували потерпілу в обласну клінічну лікарню. 

Пожежу повністю ліквідувала о 09:04 ланка газодимозахисної служби. Вогнем знищено меблі на площі трьох квадратних метрів та пошкоджено двері квартири на площі 0,5 квадратного метра

До ліквідації пожежі залучили 14 рятувальників та три одиниці спецтехніки. Причину виникнення займання ще не встановлено.

Про це повідомили сьогодні, 3 листопада, на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів