У Львові ліквідували пожежу на Сихові

21:30 6 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Сьогодні, 6 квітня, о 12:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про задимлення на горищі 10-поверхового будинку на проспекті Червоної Калини, 105.

Пожежа виникла в побутовому приміщенні горища багатоповерхівки. Вогнеборці за лічені хвилини прибули на місце події та оперативно приступили до ліквідації займання. 

Складність ліквідації пожежі полягала у великій захаращеності горища та наявності кількох технічних приміщень, розташованих поруч. Рятувальники провели розвідку пожежі аби встановити місце знаходження осередку горіння.

Через сильне задимлення вогнеборці працювали у апаратах захисту органів дихання у складі двох ланок газодимозахисної служби.

До ліквідації пожежі  залучили дев’ять чоловік особового складу та дві одиниці спецтехніки. Також фахівці ДСНС застосували пожежну автодрабину, за допомогою якої змогли ззовні дістатися до осередку горіння.

Пожежу сміття площею сім квадратних метрів м локалізували о 12:42 та повністю ліквідували о 13:09. Внаслідок події ніхто не постраждав. Причина пожежі встановлюється.

Про це повідомили сьогодні, 6 квітня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів