У Львові ліквідували пожежі на вулицях Антонича й Шевченка

10:22 13 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Gостраждалих eнаслідок загорянь не було.

12 грудня о 09:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на відритій території на вулиці Шевченка, 366 у Львові. Пожежа сталася в автомобілі «Ford Transit».

До місця надзвичайної події відразу виїхало відділення 31-ї пожежно-рятувальної частини і приступило до гасіння іномарки. І вже о 09:47 займання було ліквідовано. 

Вогнем знищено лобове скло та панель приладів, пошкоджено моторний відсік. Вогнеборцям вдалося врятувати автомобіль від повного згорання. Постраждалих на пожежі немає. Причина пожежі встановлюється.

Про це повідомили сьогодні, 13 грудня, в прес-службі Львівського обласного управління ДСНС, де також розповіли в неділю:

«12 грудня о 14:32 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на дев’ятому поверсі 10-поверхового житлового будинку нав вулиці Антонича, 10 у Львові. За лічені хвилини на місце події прибули пожежно-рятувальні підрозділи.

Через сильне задимлення приміщення вогнеборці працювали у апаратах захисту органів дихання. Рятувальники ліквідували пожежу о 14:53.Вогнем знищено диван на площі  2 кв.м., пошкоджено стіни та стелю на площі 6 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили дев’ять рятувальників та три одиниці спецтехніки. Постраждалих під час пожежі немає. Причину пожежі встановлюють фахівці правоохоронних органів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів