У Львові ліквідували пожежі на Малоголосківській і Науковій

09:21 21 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook»

Загиблих та травмованих внаслідок пожеж, які виникли минулої доби на території області немає.

«Упродовж минулої доби рятувальники Львівщини ліквідували три пожежі», – повідомили сьогодні, 21 грудня, в прес-службі обласного управління ДСНС, де також розповіли подробиці:

«20 грудня о 12:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному дачному будинку на вулиці Малоголосківській, 8д у Львові. На момент прибуття вогнеборців будинок був охоплений вогнем. Пожежу локалізовано о 14:21 та ліквідовано о 14:23. Вогнем знищено будівлю повністю. 

Також 20 грудня о 16:59 надійшло ще одне повідомлення про пожежу в квартирі на першому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Науковій, 112 у Львові. Через задимлення вогнеборцям довелося працювати в апаратах захисту органів дихання.

Пожежу ліквідовано о 17:12 в складі ланки газодимозахисної служби. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 0,5 кв.м. До ліквідації займання залучались дві одиниці спецтехніки та 10 чоловік особового складу ДПРЧ-4 м. Львова. Загиблих та травмованих внаслідок пожеж, які виникли минулої доби на території області немає».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів