У Львові ліквідували дві пожежі

10:24 5 листопада 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Рятувальники двічі за добу гасили займання в житлових будинках.

У п’ятницю, 4 листопада о 15:41 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в підвалі триповерхового житлового будинку на вулиці Михальчука у Львові. Туди негайно направили пожежно-рятувальне відділення ДПРЧ-1. 4 листопада о 16:51 займання повністю ліквідувала ланка газодимозахисної служби.

Вогонь встиг знищити на вулиці Михальчука лише сміття на площі п’яти квадратних метрів. Постраждалих на пожежі немає. Причину її виникнення ще не встановлено.

Про це повідомили сьогодні, 5 листопада, на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook», де також розповіли, що в суботу, 5 листопада о 05:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Тарнавського у Львові, де ланка газодимозахисної служби повністю ліквідувала займання о 06:18, відтак, вогонь встиг знищити лише побутове сміття на площі п’яти квадратних метрів і двері. До ліквідації займання залучалися три одиниці спецтехніки та 12 пожежників. Причину його виникнення ще не встановлено.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів