У Львові ліквідовували пожежу на вулиці Брюховецькій (відео)

09:44 31 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Через сильне задимлення вогнеборцям довелось працювати в апаратах захисту органів дихання.

«30 грудня о 7:37 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Брюховецькій, 47 у Львові.Як з’ясувалося, пожежа виникла на території дачного кооперативу в двоповерховому будинку», – повідомили в прес-службі Львівського обласного управління ДСНС, де також опублікували відео й фото з місця події та розповіли подробиці:

«На місце події негайно прибули пожежно-рятувальні підрозділи. На момент прибуття першого пожежно-рятувального підрозділу будинок був повністю охоплений вогнем. Ліквідація загорання ускладнювалась тим, що поблизу місця пожежі відсутні джерела водопостачання.

Гасіння проводилось методом підвозу води. Пожежно-рятувальним підрозділам необхідно було поповнювати запас води, найближче джерело якої знаходитись на відстані близько двох кілометрів. Пожежу локалізовано о 8:51. До ліквідації пожежі залучено 30 рятувальників та сім одиниць спецтехніки.

Через сильне задимлення вогнеборцям довелось працювати в апаратах захисту органів дихання. Пожежу ліквідовано о 9:57 в складі ланки газодимозахисної служби. Вогнем повністю знищено дачний будинок. Постраждалих на пожежі немає. Причина займання встановлюється».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів