У Львові курсують усі трамваї й тролейбуси, – ЛМР

10:00 24 березня 2020 р.

Фото до новини

У міськраді запевнили, що у Львові курсує 88% комунального транспорту.

Про це повідомили у вівторок, 24 березня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Значно менше автобусів на маршрути приватних перевізників».
«Відповідно до рішення міської комісії призупинено безкоштовний проїзд у громадському транспорті Львова осіб усіх пільгових категорій. Рішення діятиме до закінчення карантину», – поінформували також у міськраді.

«Сьогодні зранку на міських маршрутах працювало 100% трамваїв (70 одиниць), 100% тролейбусів (55 одиниць), 65% автобусів ЛК АТП №1 (124 одиниці), і приблизно 20% автобусів приватних перевізників. За словами Ірини Маруняк, заступниці міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства, дезінфекція транспорту проводиться двічі на день, водії забезпечені дезінфікуючими засобами», – розповіли також у міськраді.

«Зараз діє постанова Кабінету міністрів, відповідно до якої громадським транспортом можна возити не більше 10 пасажирів. Водії про це поінформовані. За порядком слідкує поліція. В четвер було складено протоколів протоколів за порушення постанови Кабміну, в п’ятницю складено один протокол на водія трамвая», – повідомили також у міськраді.

«Призупинена дія пільг на безкоштовний проїзд у громадському транспорті для усіх категорій громадян, які передбачені законодавством України, ухвалами сесії ЛМР та рішеннями виконавчого комітету. Це тимчасовий захід і він буде діяти до закінчення карантину. Після закінчення карантину рішенням комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій всі пільги будуть відновлені», – розповіли також у міськраді.

Як інформував «ЩЛ», на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів