У Львові інакше курсуватиме частина автобусів

15:20 27 лютого 2020 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: lviv1256.com

У березні у Львові перекриють вулиці Левандівську й Шевченка для руху транспорту.

Про це повідомили в четвер, 27 лютого, у Львівській міськраді, де також розповіли, що ТзОВ «Онур» розпочала 30 січня на замовлення «Львівавтодору» капітальний ремонт вулиці Шевченка. Роботи відбуваються на відрізку від вулиці Залізничної до вулиці Левандівської і передбачають організацію кільцевого руху на вулицях Шевченка, Левандівській і Залізничній.

На час ремонтних робіт, з 31 січня до 31 серпня, перекрито рух транспорту на вулиці Залізничній – від вулиці Шевченка до будинку №21. А з березня будуть перекриті в частині квазікільця вулиці Левандівська й Шевченка

7 березня, у зв'язку з перекриттям ділянки вулиці Левандівської, будуть змінені схеми руху автобусних маршрутів №17 та №6н. Зокрема, автобус №17 курсуватиме за маршрутом «Протезний завод – вулиця Щурата» через вулиці Сяйво й Городоцьку.

Натомість автобус №6н курсуватиме за маршрутом «площа Різні – Рясне 2» через вулиці вулиці Ковча, Винниця, Тунельну й проспект Чорновола. Автобус №11, який курсував за маршрутом «проспект Червоної Калини – Рясне 2», на період ремонтних робіт тимчасово призупинить рух.

14 березня, у зв'язку з перекриттям ділянки вулиці Шевченка на перехресті з вулицею Левандівською, трамвайний маршрут №7 («Погулянка» – вулиці Татарбунарська) буде скорочено до церкви святої Анни, автобус №6а (площа Галицька – Рясне 2) тимчасово припинить рух, а автобус №49 курсуватиме за маршрутом «Приміський вокзал – Рясне 2» через вулиці Ковча, Винниця, Тунельну, Варшавську й Липинського та проспект Чорновола, площу Різні й вулиці Бенедиктовича, Городоцька

Автобус №47а буде курсувати без змін зі збільшеним випуском. Приміські автобусні маршрути, які курсують на Автостанцію №4 (на вулиці Шевченка, 105), буде тимчасово перенесено на Автостанцію «Західна» (на вулиці Городоцькій, 359).

На маршрутах №49 і №47а буде збільшено кількість одиниць. Додатково ще по 5 автобусів. А щоб забезпечити максимально швидкий доїзд з Рясне до центру, в найближчий час, як тільки дозволятимуть погодні умови, на проспекті Чорновола, від вулиці Липинського до вулиці Мазепи, буде облаштовано смугу для руху громадського транспорту.

Як інформував «Щоденний Львів», на вулиці Шевченка облаштовують квазікільце.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів