У Львові грабіжник з Кіровоградщини ножем рятувався від охоронців магазину

14:26 13 лютого 2021 р.

Фото до новини

У Львові поліцейські затримали зловмисника, причетного до скоєння розбою. За вчинене 28-річному мешканцю Кіровоградської області загрожує до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Про це інформує поліція Львівщини,  пише Dailylviv.

12  лютого близько 13.30 до поліції надійшло повідомлення від керуючого одного з магазинів, розташованих по вулиці Замарстинівській у Львові, про те, що невідомий чоловік здійснив крадіжку товару. Коли охорона намагалася затримати зловмисника, він почав погрожувати ножем та втік.

На місці працювала слідчо-оперативна група, оперативники кримінальної поліції та співробітники інших служб відділу поліції № 4 Львівського районного управління поліції.

Правоохоронці ретельно вивчили записи з камер  відеоспостереження, опитали очевидців та встановили, що до скоєння злочину причетний чоловік віком приблизно 25-30 років, одягнений у чорну куртку з капюшоном та  сірі штани, який втік у напрямку однієї з сусідніх вулиць.  

Проведеними заходами оперативники кримінальної поліції територіального підрозділу поліції  встановили місцеперебування зловмисника та затримали його. Встановлено, що до скоєння розбою причетний 28-річний мешканець Кіровоградської області.

За фактом слідчі відділу поліції № 4 Львівського районного управління поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури № 2, відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. За рішенням суду, він поміщений  в ізолятор тимчасового тримання.

Досудове розслідування триває.

Розбій у Львові: увірвалися в квартиру, побили, заволоділи грошима

Двоє іноземців вчинили грабіж на Закарпатті і втікали на Львівщину

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів