У Львові горить дах будівлі міськбуду

11:30 15 лютого 2018 р.

Фото до новини


Фото: varta1.com.ua

На вулиці Зеленій виникла пожежа.

«Пожежа в районі вулиць Зеленої й Луганської (кільце) – горить дах будинку», – повідомили сьогодні, 15 лютого, на сторінці громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook» та опублікували фото з місця події. Невдовзі там також поінформували, що ліквідовувати цю пожежу вже прибули шість чи сім пожежних машин, а в коментарях до цього повідомлення уточнили, що горить дах будівлі ДБК.

Натомість у прес-службі Львівської міськради повідомили: «Як уточнила голова Сихівської районної адміністрації Галина Гладяк, сьогодні виникла пожежа на вулиці Зеленій, 238. Горить покрівля будинку, який належить Львівміськбуд. Це не житловий будинок.

«На місці зараз працюють фахівці. Попередньо пошкоджено 400 квадратних метрів покрівлі. Ці приміщення не житлові, а офісні», – розповіла також Галина Гладяк.

«За інформацією управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, пожежу на вулиці Зеленій, 238 ліквідовують. Пожежа трапилась об 11.01 у приміщенні на вулиці Зеленій, 238. Зараз на місці події працюють відповідні служби», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів