Львів'яни долучилися до акції «16 днів проти насильства»

17:00 11 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/groups/varta1.official

У середу, 11 грудня, у Львові долучилися до акції « «16 днів проти насильства», присвяченої приверненню уваги та запобіганню домашньому насильству.

Про це повідомили в середу, 11 грудня, на порталі оперативних новин «Varta1», де також розповіли, зо у Львова приєдналися до Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»працівники поліції. На акцію завітали також європейські колеги – Ян Данке зі Словаччини та Стік Хайдемен, представник Європейської консультативної місії з Данії.

Представники Європейської консультативної місії зазначили, що проблема насильства, це не лише проблема однієї країни. Тому дуже важливо організовувати подібні акції, нагадувати, обговорювати і закликати людей не терпіти і не мовчати.

Працівники поліції й соціальних служб та представники громадських організацій роз’яснювали людям про те як вберегтись від домашнього насильства, про протидію поліції вчиненню подібних злочинів, про центри, де можна отримати правову допомогу, соціалізацію жертв насильства та багато іншого.

Як інформував «ЩЛ», у Львові мобільно реагуватимуть на насильство.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів