У Львові до пасажирів без масок викликали поліцію

18:34 25 червня 2020 р.

Фото до новини

24−25 червня у Львові мобільні групиперевірили транспорт на трьох проміжних зупинках — вул. Личаківська, вул. Городоцька і пр. Чорновола. Зокрема було обстежено 574 транспортних засоби — 485 автобусів, 73 трамваї і 16 тролейбусів.

Про це інформує пресслужба ЛМР.

У 53 транспортних засобах зафіксовано 197 стоячих пасажирів, виявлено 124 пасажири без масок і 16 водіїв без масок. Поліція склала 7 протоколів на порушників.

«Окремо працюють моніторингові групи ЛКП «Львівелектротранс». 24 червня, в період з 07.00 до 18.00 год. 5 груп моніторингу відділу контролю підприємства здійснили перевірку дотримання карантину у трамваях та тролейбусах.

Протягом дня перевірено 128 транспортних засобів та виявлено 54 пасажири без масок. Вказаним пасажирам зроблено зауваження, після чого 38 пасажирів усунули недоліки та одягнули маски, 9 пасажирів покинули транспортний засіб. На 7 пасажирів викликано працівників поліції, після втручання яких порушення усунуто.

Також виявлено 213 пасажирів, які стояли у транспортних засобах. З ними проведено роз’яснювальну роботу", — повідомив Орест Олеськів, начальник управління транспорту ЛМР.

Нагадаємо за участю представників патрульної поліції, Укртрансбезпеки і управління транспорту ЛМР та моніторингових груп ЛКП «Львівелектротранс» проводиться перевірка дотримання карантинних обмежень у громадському транспорті.

При перевезенні стоячих пасажирів, відсутності засобів індивідуального захисту як у пасажирів так у водія поліція складає акт про вчинення адміністративного правопорушення, що може загрожувати штрафом в розмірі від 17 до 34 тис грн для водія, і від 34 до 170 тис грн для перевізника.

Нагадаємо, у Львові вже є близько 20 км смуг для проїзду громадського транспорту, а буде - більше.

Додамо, смугу громадського руху на вулиці Стрийській ліквідують.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів