У Львові дезінфікують контейнерні майданчики

15:00 19 березня 2020 р.

Фото до новини

У Львівській запевнили: «Паралельно з миттям вулиць, зупинок, під’їздів у будинках, дезінфекцією транспорту, на території районів Львова проводиться дезінфекція сміттєвих контейнерних майданчиків».

Про це повідомили в четвер, 19 березня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Станом сьогодні на ранок активна дезінфекція проводиться у Шевченківському районі.

Начальник відділу житлового господарства Шевченківської районної адміністрації Наталя Залужна зазначила: «Від коли почався карантин, ми провели нараду з перевізниками відходів щодо належного утримання своїх контейнерних майданчиків, зокрема дезінфекції. Перевізники дотримуються усіх вимог і проводять роботи з дезінфікування контейнерів. Відзначу, що 95% усіх сміттєвих контейнерних майданчиків у нашому районі обслуговує „Санком-Львів», а решту – ЛКП «Львівспецкомунтранс».

«На території району продовжуються роботи з миття вулиць, хідників, зупинок громадського транспорту, лавок та урн, а також миття і дезінфекції дитячих майданчиків. Львівська міська рада просить мешканців, при можливості, залишатися в дома та дотримуватися усіх заходів запобігання поширення коронавірусної інфекції», – поінформували також у ЛМР.

Як повідомляв «ЩЛ», у Львові миють і дезінфекують дитячі майданчики.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів