У Львові ліквідували займання у вантажівці

12:32 4 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сторінки на сайті Львівського обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій

Як повідомили в середу в прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, на вулиці Стрийській знищено вогнем кабіну автомобіля «Renault Magnum» і пошкоджено його причіп

У прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій повідомили сьогодні, 4 лютого, що пожежу у вантажівці на вулиці Стрийській у Львові ліквідовували десять рятувальників. У повідомленні також конкретизують:

«3 лютого о 21:15 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в автомобілі «Renault Magnum» на відкритій території на вулиці Стрийській, 330 у Львові. Водій вантажівки відчув неприємний запах диму у кабіні та одразу повідомив про подію Службу порятунку.

До прибуття рятувальників чоловік намагався самотужки ліквідувати займання за допомогою вогнегасника. До ліквідації займання залучили 10 рятувальників та дві одиниці спецтехніки.

О 21:59 пожежу вдалося повністю ліквідували. Вогнем знищено кабіну автомобіля, пошкоджено причіп, на площі 1 кв.м. Причина займання встановлюється».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів