У Львові демонтували кіоск на вул. Петлюри, ще 5 власники розібрали самі

21:58 5 червня 2020 р.

Фото до новини

Сьогодні, 5 червня, на вул. С. Петлюри, 4а демонтували кіоск, який функціонував без дозволів. Його демонтувало КП «Адміністративно-технічне управління». Про це повідомили в департаменті містобудування ЛМР.

Про це інформує пресслужба ЛМР.

Ще 5 кіосків на виконання рішення про знесення власники розібрали самі. Це кіоски за адресами: вул. Наукова, 28 (близько двох років працював без документів), вул. Городоцька, 359, вул. Бандери, 26, 15 та Куліша, 3.

Нагадаємо, МАФи зносять у межах ухвали «Про здійснення підприємницької діяльності у тимчасових спорудах на території міста Львова», що регулює діяльність наявних у місті тимчасових споруд.

Загалом у місті планують демонтувати близько 300 тимчасових споруд, які не потрапили у перелік законних. Йдеться передусім про ті, які торгують алкоголем, не мають відповідних документів або ж займають більшу площу, ніж дозволено.

До слова, районні адміністрації постійно моніторять, де є незаконно встановлені кіоски, складають акти і дають вимогу про добровільний демонтаж. Якщо власники тимчасових споруд не забрали свого кіоску самі, тоді вже управління архітектури готує рішення про демонтаж. І щодо нього голосують на виконавчому комітеті ЛМР.

Від початку року загалом у Львові було демонтовано 12 тимчасових споруд. Серед них — і скандальні МАФи на проспекті Чорновола та біля вокзалу.

Відстежувати інформацію про тимчасові споруди, що підлягають демонтажу, можна тут: https://city-adm.lviv.ua/




Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів