У Львові через пекельну спеку запроваджено тепловий режим роботи

11:26 13 липня 2024 р.

Фото до новини

На в’їздах і місто працює патрульна поліція.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

У зв’язку з аномальною спекою – понад 30 градусів, на території міста і області запроваджено тепловий режим роботи. Відтак обмежено заїзд великогабаритного транспорту у місто. Обмеження діють з 10:00 до 20:00 год. На в’їздах у Львів працює патрульна поліція, щоб унеможливити в′їзд та скерувати великогабаритні машини у місця відстою.

«Такі обмеження вводяться для того, щоб не пошкоджувалося дорожнє покриття. Це передбачено вимогами чинного законодавства», - пояснюють в Управлінні патрульної поліції.

Читайте також: У найближчі 10 днів будуть побиті сотні місячних і абсолютних температурних рекордів - Climatebook

Обмеження та заборона руху стосуються великовагових транспортних засобів масою понад 24 тонни і навантаженням на вісь більш ніж 7 тонн.

Відтак водіїв великогабаритного транспорту просять зважити на обмеження і не заїздити у вказані години в місто, а транспортним логістичним компаніям використовувати менш габаритний транспорт для доставлення по місту. Обмеження не стосуються транспортних засобів, що здійснюють перевезення небезпечних, швидкопсувних вантажів, живих тварин і птиці, а також перевезення, пов’язані із запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій і т.п.

Читайте також: Спека на Львівщині. Топ-8 порад львівських медиків як врятуватися

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів