У Львові будуть протестувати проти насильства

10:00 11 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: rubryka.com

У середу, 11 грудня, у Львові долучаться до Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також розповіли, що Головне управління Національної поліції у Львівській області та управління патрульної поліції Львівської області, спільно з Львівською міською радою розпочнуть сьогодні о 14.00 на – площі Ринок (перед Ратушею) акцію «#Дій ПротиНасильства». Під час акції працівники поліції, працівники соціальних служб та представники громадських організацій говоритимуть про те, як не стати жертвою домашнього насильства; де можна отримати фахову юридичну та психологічну допомогу у випадку, якщо зіштовхнулися із явищем домашнього насильства.

«Дуже важливим є формування свідомості людей щодо нетерпимого ставлення до домашнього насильства, зокрема і над дітьми», – зазначили в управлінні «Служба у справах дітей» департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради. На завершення заходу організатори запланували спільне проведення флешмобу.

Щорічно з 25 листопада до 10 грудня у регіонах України, в рамках загальнонаціональної акції «16 днів проти насильства», відбуваються різноманітні заходи, спрямовані на те, щоб привернути увагу суспільства до проблем насильства в сім’ї, торгівлі людьми, захисту прав дітей, жінок тощо.

Як інформував «ЩЛ», у Львові мобільно реагуватимуть на насильство.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів