У Львові будуть чистити дощоприймачі

11:10 20 березня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: frankivchany.if.ua

Комунальні служби активно прибирають у Львові прибордюрну частину доріг, миють вулиці й фарбують турнікети.

Про це повідомили в середу, 20 березня, в прес-службі Львівської міськради. Директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Ірина Маруняк розповіла подробиці: «Наші комунальні служби розпочали роботи з підготовки міста до Великодніх свят. Зокрема розпочалися роботи з фарбування турнікетної огорожі. Наша вимога, щоб фарбування було якісне. Тому спочатку турнікет має бути помитий, тоді прогрунтований і лише після цього пофарбований. Також ми проговорили з керівниками усіх комунальних служб районів, щоб в разі, якщо турнікети є ржаві або в поганому стані, то будемо їх зрізати і ставити нові».

Ірина Маруняк також зазначила: Паралельно фарбуватимемо стійки знаків, фарбуватимемо і чиститимемо зупинки. А з понеділка, 25 березня, ми приступаємо до очистки дощоприймачів. Це важливі роботи, які проводимо щороку. Їх мета – щоб у випадку, коли падають дощі, не було підтоплень, а дощоприймачі належним чином сприймали воду. Тому усі ШРП готують графік очистки дощоприймачів, а з наступного тижня розпочинають роботи. Роботи триватимуть приблизно два місяці».

Директор департаменту житлового господарства та інфраструктури також розповіла: «Миємо вже почищені від пилу і болота вулиці. Якщо дозволить погода – температура зовнішнього повітря буде більше 15 градусів і прогріється асфальт, тоді ми будемо також наносити розмітку на відремонтовані дороги».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів