У Львові активісти й патрульні спільно протистоять порушникам (відео)

23:56 8 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Поліцейські потоваришували з організацією «Безпечне Місто».

Львівські активісти натрапили на водія, який припаркував авто з грубим порушенням правил дорожнього руху. Машина преміум-класу повністю перегородила тротуар.  Поліцейські, які перебували недалеко від місця події, одразу ж відреагували на порушення.

Після опитування мешканців, правоохоронці знайшли авто порушника в базі даних і з’ясували, що воно зареєстроване на сусідній вулиці. Правоохоронці одразу вирушили на пошуки недобросовісного водія. За кілька хвилин його знайшли й змусили звільнити пішохідну зону та сплатити 255 гривень штрафу.

Про це повідомили сьогодні, 8 вересня, на «Громадському телебаченні», де також опублікували відео з місця події. Натомість у Патрульній поліції України розповіли у вівторок: 

«Упродовж тижня, окрім повсякденних викликів, патрульні поліцейські Львова потоваришували з організацією «Безпечне Місто». Вони втілюють багато освітніх програм для дітей та дорослих. Домовилися їх підтримувати, разом будемо проводити лекції в школах.

Організація передала нам адреси 26 проблемних пішохідних переходів біля шкіл, де в попередні роки траплялись наїзди на школярів. Патрульна поліція приділяє їм більше уваги. Також стежимо, щоб там не паркувалися автомобілі.

Про спорт. Без нарікань відпрацювали у день футбольного матчу Україна-Білорусь. Відповідали за перекриття доріг та за проведення маршу вболівальників (6 кілометрів містом). Потім організували заїзд на стадіон так, що в момент початку футболу на дорогах не було жодного авто».

Про це повідомили сьогодні, 8 вересня, на сторінці Патрульної поліції України в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів