У Львові адміністраторка салону масажу утримувала місця розпусти, де чоловікам надавалися сексуальні послуги

19:53 24 грудня 2020 р.

Фото до новини

27-річна львів’янка утримувала місця розпусти, де чоловікам надавалися сексуальні послуги за гроші. За вчинене підозрюваній загрожує покарання – позбавлення волі на строк до п’яти років.

Про це інформує поліція Львівщини, пише Dailylviv.

Це встановили співробітники відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління поліції Львівщини спільно із оперативниками управління боротьби із злочинами, пов’язаними із торгівлею людьми,

Під час досудового розслідування правоохоронці  з'ясували, що зловмисниця, 27-річна місцева мешканка, в одному з приміщень на вулиці Балабана у Львові під виглядом салону масажу утримувала місце розпусти, в якому наймані нею жінки надавали сексуальні послуги чоловікам за гроші.

Також встановлено, що адміністраторка підшуковувала клієнтів, надавала їм інформацію щодо вартості сексуальних послуг, узгоджувала час, а також розподіляла отримані грошові кошти, третину з яких віддавала дівчатам. В середньому, година «еротичного масажу» коштувала близько 1,5 тисячі гривень.

Крім того, підозрювана забезпечувала розповсюдження на території міста Львова листівок з рекламним оголошенням щодо діяльності масажного салону.

Сьогодні, 24 грудня, співробітники слідчого управління поліції Львівщини за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури повідомили зловмисниці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення  передбаченого ч.2 ст.302 (Створення або утримання місць розпусти і звідництво, вчинені з метою наживи) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Досудове розслідування триває.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів