У Львові Абба, Чингіз та Фіна у пошуках родини

22:38 23 лютого 2020 р.

Фото до новини

Львівське комунальне підприємство «Лев» готове віддати своїх вихованців відповідальним господарям. Познайомитися з чотирилапими можна щодня з 8:00 до 20:00 на вулиці Промисловій, 56.

Абба - молоденька собака, якій не більше року. Чотирилапа мріє про свою людину, яка її ніколи не зрадить. Для своїх господарів Абба стане другом і цікавим компаньйоном.

Молодий розумний і пильний Чингіз. За поведінкою собаки зрозуміло, що його вихованням не займалися колишні господарі. Тож наразі Чингіз навчається з кінологом. Енергійний собака стане чудовим другом для людей, які ведуть активний спосіб життя, зможуть продовжити навчання з Чингізом і забезпечуть йому щоденні прогулянки. 

Крихітна Фіна потрапила в ЛКП "Лев" без жодних ідентифікаційних знаків. Маленька собачка трішки більша за котика і стане улюбленцем для сім‘ї, де є діти, які би могли гуляти з Фіною на повідку.

Молодий і активний Лайн. Ідеальний варіант для нього - це потрапити у сім‘ю, яка би змогла займатися його вихованням. Для своїх господарів Лайн стане вірним другом і охоронцем.

Кудлата красуня Елла. В міру активна собака добре піддається навчанню, стане ддругом і охоронцем своєї нової родини.

Спостережливий охоронець Вест. Для свого господаря собака стане не лише вірним другом, але й компаньйоном.

Молода собачка з сумними очима Люсі. Внаслідок життя на вулиці, чотирилапа трохи налякана, але любить увагу людей. У колі люблячої сім‘ї Люсі стане для своїх господарів другом і охоронцем.

Як і Люсі, Сірі також трохи налякана через життя на вулиці. Наразі чотирилапа проходить курс соціалізації і навчання з кінологом.

Фото Ірини Шелест. 



Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів