У Львові 952 житлових будинків вже отримують гарячу воду

10:22 11 червня 2024 р.

Фото до новини

Триває відновлення подачі гарячої води після гідравлічних випробувань. Зокрема, вчора ЛМКП «Львівтеплоенерго» відновило на тиждень швидше гаряче водопостачання до 136 житлових будинків у Сихівському і 81 будинку у Франківському районах.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

Також гаряча вода вже подається до будинків Галицького, Залізничного, Шевченківського і понад 90% будинків Личаківського районів.

«Відновлення гарячого водопостачання споживачам від ТЕЦ-1 – Франківський і Сихівський райони – мало розпочатися з 18 червня. Однак вже вчора, впродовж дня, вдалося подати гарячу воду до 136 будинків Сихівського району і 81 будинку у Франківському.

Відтак, станом на сьогодні, 952 житлових будинки Львова, які ми обслуговуємо, вже отримують гарячу воду після гідравлічних випробувань. Без гарячої води ще залишається майже 500 будинків. Це в основному Сихівський і Франківський райони», – повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Нагадаємо, з 13 травня у Львові розпочалися гідравлічні випробування теплових мережГідравлічні випробування проводяться щорічно після завершення опалювального сезону. Тепловики наголошують, що якісно проведена гідравліка і ліквідація всіх виявлених пошкоджень – це запорука стабільного і безаварійного проходження опалювального сезону.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів