Знайшли винуватців силоміцної мобілізації на вулиці у Львівському ТЦК і СП

18:13 11 листопада 2023 р.

Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

Ними можуть виявитися обмежено придатні за станом здоровʼя військовослужбовці, які переведені у ТЦК і СП з бойових бригад.

Служба звʼязків з громадськістю Львівського обласного ТЦК та СП повідомила, пише DailyLviv.com, що у конфліктній ситуації між цивільними і працівниками ТЦК у Львові під час "силоміцної мобілізації у мікробус", визначені особи, які будуть притягнуті до відповідальності. 

Це стосується вчорашнього випадку, де мережею інтернет поширювалась віеоінформація про конфліктну ситуацію у вечірньому Львові, коли кілька військовослужбовців силоміць заштовхали в мікроавтобус чоловіка.

"За цим фактом проведено службову перевірку і визначені посадові особи, які будуть притягнені до відповідальності. Звертаємо Вашу увагу що до оповіщення громадян залучаються військовослужбовці, які переведені з бойових бригад за станом здоровʼя обмежено придатні", - йдеться у написаному з багатьма мовно-стилістичними помилками повідомленні Служби звʼязків з громадськістю Львівського обласного ТЦК та СП.

Нагадаємо, що у Львові стався ще один випадок мобілізації силоміць на вулиці, який потрапив на відео. 

Читайте також: Учасники пікетів під ЛОВА уже знаходять свої прізвища у списках військкомату

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів