У Львівському районі уламок ракети впав поблизу будівлі Народного дому, - Козицький

11:41 10 липня 2023 р.

Фото до новини

Унаслідок падіння уламків ракети у Золочівському районі виникли руйнування в приватному господарстві одного з сіл.

Про це повідомив начальник ЛОВА Максим Козицький, пише Dailylviv.com.

"У ніч на 6 липня росіяни завдали ракетного удару по Львівщині. Ворог влучив у багатоквартирний будинок у Львові. Також зазнала пошкодження підстанція.

У Львівському районі уламок ракети впав поблизу будівлі Народного дому. Унаслідок падіння уламків ракети у Золочівському районі виникли руйнування в приватному господарстві одного з сіл.

Це найбільш руйнівна атака по мирному населенню на Львівщині від початку повномасштабної війни. Ракета, яка влучила у житловий будинок, забрала життя 10 людей. Це трагедія! 48 осіб отримали поранення. Руйнувань зазнали будинки, квартири, гуртожитки, виші, будинок дитини та санаторна школа. Також – величезна кількість вибитих вікон і дверей. Пошкоджені понад 60 автомобілів.

До ліквідації наслідків ракетної атаки, розбору завалів та допомоги постраждалим долучилось близько 700 осіб – зокрема рятувальників, медиків, поліціянтів, працівників комунальних служб, СБУ, Нацгвардії.

Одразу на місце із допомогою виїхали волонтери та громадські організації. Розгорнули 9 наметів для розміщення, харчування та надання психологічної допомоги. 40 осіб, які залишились без домівок, тимчасово відселили у модульне містечко, готель та дитячий центр спорту, туризму і екскурсій. Ремонтні бригади вже почали роботи",- написав Козицький.

Львів попрощається з подружжям, яке загинуло 6 липня

У Львові оголосили дводенну жалобу за загиблими

Львів'яни вже подали 133 звернення щодо пошкодження майна внаслідок ракетної атаки

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів