У Львівському полку Національної гвардії України розпочався техогляд

14:00 19 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної гвардії України

За результатами технічного огляду буде визначено коефіцієнт технічної готовності автопарку військової частини.

Із метою забезпечення безаварійної експлуатації техніки, профілактики дорожньо-транспортних пригод і зміцнення транспортної дисципліни в Західному оперативно-територіальному об’єднанні Національної гвардії України розпочався перший етап річного технічного контролю автомобільної техніки. Техогляд розпочався з Львівського полку.

Його проводили начальник служби безпеки дорожнього руху управління автомобільної та бронетанкової служби Головного управління НГУ – підполковник Роман Топчій, а також заступник начальника Західного територіального Управління Національної гвардії України – полковник Руслан Іванишин. Перевірці підлягали всі категорії техніки, які є на балансі частини.

Під час огляду приділялася увага наявності документів у водіїв, комплектності та справності автомобілів, знанню водіями правил дорожнього руху, порядку та якості проведення сезонного технічного обслуговування. Львівський полк з перших днів залучається для проведення антитерористичної операції в Східних регіонах нашої держави. Тому підтримання техніки у постійній готовності  до виконання службово-бойових завдань є життєво важливим завданням військовослужбовців, з яким вони справляються на високому рівні.

За результатами технічного огляду буде визначено коефіцієнт технічної готовності автопарку військової частини. Про це повідомили сьогодні, 19 серпня, в прес-службі Національної гвардії України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів