У Львівській облраді внесли зміни до бюджету

15:24 11 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: lvivoblrada.gov.ua

У вівторок, 11 лютого, на сесії облради внесли зміни до бюджету Львівської області на 2020 рік.

Про це повідомили у вівторок, 11 лютого, у Львівській облраді, де також розповіли, що «мета – необхідність розподілу залишку невикористаних коштів субвенцій з державного бюджету, що утворилися на початок 2020 року за зверненнями головних розпорядників коштів обласного бюджету». Голова комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку Олег Домчак пояснив: «Розподіл залишку стосується галузей охорони здоров’я, освіти, соціального захисту і дорожнього господарства. Ці кошти будуть скеровані зокрема на продовження будівництва і реконструкцій амбулаторій, на оновлення матеріально технічної бази навчально-реабілітаційних центрів для дітей з особливими освітніми потребами, на будівництво, реконструкцію, ремонт і утримання автомобільних доріг загального користування. Крім того, за рахунок перерозподілу між програмами скерували 7000 тисяч гривень для проведення реконструкції приміщення спортивної зали військової частини А0284 з впровадженням енергозберігаючих технологій».

«Зокрема, збільшено на 2020 рік показники обласного бюджету за доходами на 6126,6 тисячі гривень, у тому числі за загальним фондом – 6126,6 тисячі гривень; видатками на 281078 тисяч гривень, у тому числі за загальним фондом – 26134,5 тисячі гривень, спеціальним – 254943,5 тисяч гривень», – поінформували також в облраді.

«Для департаменту освіти і науки облдержадміністрації збільшено видатки на 23333,1 тисячі гривень. Зокрема, за рахунок залишку освітньої субвенції з державного бюджету на оновлення матеріально технічної бази навчально-реабілітаційних центрів для дітей з особливими освітніми потребами, зумовленими складними порушеннями розвитку, передбачаються видатки споживання в сумі 21458,7 тисячі гривень та встановлення нового вузла обліку газу – 350 тисяч гривень», – розповіли також в облраді.

«Для надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами у закладах професійно-технічної освіти за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету передбачається 1524,4 тисячі гривень, з них для надання послуг з корекційно-розвиткових занять – 1163,4 тисячі гривень, придбання спеціальних засобів корекції – 361 тисячу гривень», – повідомили також в облраді.

«Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації збільшено видатки на 8879,4 тисяч гривень. Зокрема, на реалізацію субпроєкту «Онкопровенція та впровадження ефективних протипухлинних технологій у Львівській області» для навчальних поїздок профільних спеціалістів за кордон та в межах країни, поширення соціальної реклами за рахунок залишку субвенції з державного бюджету на реформування регіональних систем охорони здоров’я передбачається спрямувати 1509,6 тисячі гривень, виконання інвестиційних проектів у рамках проведення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій за рахунок залишку відповідної субвенції з державного бюджету – 1243,2 тисячі гривень», – поінформували також в облраді.

«Збільшено видатки на 6126,6 тисяч гривень, з них 5500 тисяч гривень на зміцнення матеріально-технічної бази Львівської обласної клінічної лікарні за рахунок іншої субвенції в сумі 3500 тисяч гривень та залишку коштів медичної субвенції, що утворився на початок бюджетного періоду – 2000 тисяч гривень у бюджеті Великолюбінської об’єднаної територіальної громади та 626,6 тисячі гривень для обласної лікарні відновного лікування за рахунок залишку коштів медичної субвенції, що утворився на початок бюджетного періоду у бюджеті Дублянської селищної об’єднаної територіальної громади», – розповіли також в облраді.

«Управлінню капітального будівництва облдержадміністрації збільшено видатки на 187819,1 тисячі гривень. Зокрема, на проведення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості, за рахунок залишку відповідної субвенції з державного бюджету спрямовано 183966,2 тисяч гривень, виконання інвестиційних проектів у рамках проведення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій за рахунок залишку відповідної субвенції з державного бюджету – 3852,9 тисячі гривень», – повідомили також в облраді.

«Департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку облдержадміністрації збільшено видатки на 61046,4 тисячі гривень для будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування, з них за рахунок залишку коштів субвенцій з державного бюджету – 56128,9 тисячі гривень, інших місцевих бюджетів – 4917,5 тисячі гривень», – поінформували також в облраді.

«Департаменту з питань цивільного захисту облдержадміністрації збільшено видатки на 7000 тисяч гривень у рамках виконання заходів Комплексної програми «Безпечна Львівщина» для проведення реконструкції приміщення спортивної зали військової частини А0284 з впровадженням енергозберігаючих технологій за рахунок відповідного зменшення видатків на реалізацію Програми енергозбереження для бюджетної сфери Львівщини», – розповіли також в облраді.

Як інформував «ЩЛ», у вівторок, 11 лютого, на сесії Львівської обласної ради перерозподілили залишки невикористаних коштів субвенцій з державного бюджету, які утворилися на початок 2020 року.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів