У Львівській області знеструмлено 55 населених пунктів

10:47 20 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: lvivpost.net

Основні погодні труднощі - у Сокальському, Жовківському, Золочівському, Бродівському, Радехівському районах. Львівський регіональний центр з гідрометеорології попереджає, що до кінця доби 20 січня та на добу 21 січня у північній частині території області та у м.Львові буде сильна ожеледь.

Унаслідок складних погодних умов, випадання дощу на фоні морозної температури на Львівщині знеструмлено 55 населених пунктів (44 повністю і 11 частково). Це станом на 8 годину ранку 20 січня. Найскладнішою є ситуація у Сокальському районі. Там знеструмлено 13 населених пунктів повністю і 5 - частково. У Золочівському районі знеструмлено 10 населених пунктів повністю і 1 – частково; у Жовківському – 4 повністю і 4 частково; у Бродівському – 2 повністю і 1 частково,  у Радехівському – повністю знеструмлено 1 населений пункт, а у Старосамбірському – 4.

«Ускладнилась ситуація на дорогах області в північній частині. Працює техніка облавтодору, посипаємо піщано-соляною сумішшю, проїзд скрізь забезпечено, але дорожня обстановка досить непроста, слизько, ожеледь, тому прохання до водіїв за можливості утриматись від поїздок», – наголосив директор департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА Олексій Титаренко.

У гірських районах Львівщини, за його словами, плюсова температура, дорожнє покриття мокре. Основні погодні труднощі - у Сокальському, Жовківському, Золочівському, Бродівському, Радехівському районах.

Львівський регіональний центр з гідрометеорології попереджає, що до кінця доби 20 січня та на добу 21 січня у північній частині території області та  у м.Львові буде сильна ожеледь. У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, прохання звертатись на гарячу лінію міста за коротким номером 15-80, або 297-5-911.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів