У Львівській області на кордоні працюватиме лише КПП "Краківець"

17:01 6 квітня 2020 р.

Фото до новини

З вівторка, 7 квітня, державний кордон України можна буде перетнути автомобілем лише у 19 пунктах пропуску.

Таке рішення ухвалив Кабмін, повідомляють у пресслужбі Держприкордонслужби.

"З врахуванням змін з 00.00 год. 7 квітня 2020 року тимчасово закритими будуть 115 пунктів пропуску, ще у 28 пунктах пропуску тимчасово припинене пішохідне сполучення", — йдеться у повідомленні.

Продовжать працювати пункти пропуску: Ягодин, Краківець, Ужгород, Тиса, Дякове, Порубне, Паланка-Маяки-Удобне, Старокозаче, Рені, Могилів-Подільський, Гоптівка, Юнаківка, Бачівськ, Сеньківка, Мілове, Сеньківка, Нові Яриловичі, Славутич, Виступовичі та Доманове.

Перетин кордону пішки на час карантину заборонили.

6 квітня набула чинності заборона Кабінету Міністрів на перебування у громадських місцях без маски чи респіратора, без документів, на прогулянки у парках і скверах, на пересування групою більше двох, а людей старше 60 років уряд зобов’язав до самоізоляції на час карантину.

Прийняті Постановою №211 нові норми обмежувальних заходів викликали в українців безліч запитань. Тому Кабмін надав роз’яснення щодо найбільш поширених запитань.

Станом на ранок 6 квітня в Україні зафіксовано 1319 випадків коронавірусної хвороби, з них 38 летальних, 28 пацієнтів одужали.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів