У Львівській міськраді закликають бути обережним

14:45 19 березня 2020 р.

Фото до новини


Фото: ukr.media

У четвер, 19 березня, зранку до однієї з підопічних Львівського міського територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян прийшли невідомі в захисних костюмах та масках і намагались потрапити до помешкання під приводом потреби провести дезінфекцію.

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також розповіли: «Львівська міська рада наголошує, що проводити прибирання власних помешкань із дезінфікуючими засобами варто, але це мають робити самі мешканці».

Директор Львівського міського територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян. Віталій Брославський розповів подробиці: «Сьогодні зранку до однієї з підопічних нашого Центру в двері подзвонили двоє невідомих в захисних костюмах і масках. Вони сказали, що мають доручення провести дезінфекцію у всіх квартирах. На щастя, наша підопічна не пішла на контакт та не відчинила двері. Наші соціальні працівники завжди розповідають підопічним, щоб не пускали до власних помешкань незнайомих осіб, а якщо стаються такі випадки — щоб негайно телефонували до соціального працівника».

Начальник управління соціального захисту ЛМР Ігор Кобрин наголосив: «На жаль, є багато охочих розжитись на біді. І насправді таке може трапитись не лише зі старшими людьми. Тому ми закликаємо усіх львів’ян бути обачними і не легковажити власною безпекою. Наголосіть на цьому своїм рідним, батькам, дітям».

Як інформував «Щоденний Львів», у міськраді закликають усіх, особливо – літніх людей, бути обережними – в місті діють шахраї.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів