У Львівській міськраді запропонували нові автобусні маршрути

11:15 21 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Управління транспорту ЛМР напрацьовує зміни схем маршрутів №12, №30, №35 та №54.

В управлінні транспорту Львівської міськради повідомили в середу, 21 листопада: « Львові є такі маршрути, які через нерентабельність і небажання приватних перевізників працювати собі в збиток, вже кілька років не курсують. Зараз у міській раді працюють над їхнім відновленням. Аби зробити маршрути зручнішими для пасажирів і привабливішими для перевізників, управління транспорту напрацьовує зміни схем маршрутів №12, №30, №35 та №54».

Серед запропонованих маршрутів – №12 «Рясне-2 – Підзамче – АС-2 – вулиця Миколайчука». В управлінні транспорту ЛМР вважають, що він дозволить мешканцям Рясного без пересадок доїхати до лікарні швидкої допомоги та покращить транспортне сполучення мікрорайону Підзамче.

«Маршрут № 30 Рясне – Левандівка – вулиця Бандери – вулиця Сахарова – вулиця Стрийська – вулиця Віденська (Новий Львів)» покращить транспортне сполучення Нового Львова і забезпечить доїзд з Рясного до центральної і південної частини міста», – зазначили в міськраді.

«Маршрут № 35 вулиця Польова – вулиця Липинського – вулиця Стрийська – вулиця Наварійська (Солонка)» дозволить скористатися міським маршрутом мешканцям Солонки вважають»

«Маршрут №54 Бірки – Брюховичі – вулиця Шевченка – вулиця Городоцька – вулиця Підвальна – вулиця Кривоноса – «Охматдит» не лише покращить транспортне сполучення Брюховичів, а й стане першим маршрутом, який курсує до дитячої лікарні «Охматдит», – поінформували в міськраді.

Керівник управління транспорту Олег Партика зазначив: «Ми хочемо почути думки мешканців щодо зміни цих маршрутів, зробити їх максимально зручними. Тож запрошуємо до обговорення пропонованих змін, на сторінку управління транспорту у «Facebook». Ми хочемо вибудовувати ефективне спілкування з мешканцями, щоб при певних змінах розуміти думки тих, на кого може вплинути ця зміна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів