У Львівській міськраді пригрозили скасувати дозволи

15:00 16 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У Львівській міськраді попередили, що дозволи на в’їзд у центральну частину міста можуть бути скасовані за порушення правил паркування.

Про це повідомили в четвер, 16 січня, у Львівській міськраді. Там також розповіли, що в грудні 2019 року та січня 2020 року були скасовані 24 такі дозволи.
Начальник управління безпеки міста Юрій Діль зазначив: «Дозволи на заїзд скасовуються у разі порушень правил та часу заїзду, а також правил паркування. Так, для всіх автомобілів доставки є правило – зі шостої до 11-ї години завозити продукцію у центральну частину міста. І якщо автомобіль заїхав невчасно, або ж не хоче виїжджати, то перепустка може бути скасована».

Чиновник також повідомив: «Для мешканців скасовується перепустка, коли вони залишають авто у неналежному місці. Хочу нагадати, що у місті заборонене паркування на пл. Ринок, вул. Галицькій, та Катедральній, а також там, де розміщені відповідні знаки. При отриманні перепустки всі мешканці отримують пам’ятку із правилами організації руху і, у разі їх порушення, дозвіл ліквідовують. Так, упродовж грудня-січня ми скасували дозвіл на в’їзд для 24 автомобілів».

Як інформував «Щоденний Львів», на Замарстинові працює евакуатор.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів