У Львівській міськраді планують змінити автобусний маршрут №28

13:48 15 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

На розгляд виконавчого комітету ЛМР готують проект рішення про зміну схеми руху автобусного маршруту №28.

Про це повідомили у Львівській міськраді. Заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк розповіла подробиці: «Питання щодо роботи автобусного маршрут №28 ми обговорювали з мешканцями й депутатським корпусом. Зараз він курсує від Старого Рудно до АС-2. На ділянці від АС-2 до вулиці Під Дубом цей маршрут дублюється з маршрутами №1а і №53. Тому маршрут №28 на цій ділянці є збитковим».

Чиновниця також зазначила: «Учора, під час наради щодо роботи маршруту №28, було висунуто пропозицію, щоб цей маршрут скоротити до ТЦ «Форум». Тобто кількість автобусів не змінюється – залишиться вісім одиниць, лише курсуватимуть вони від Старого Рудно до ТЦ «Форум». Завдяки цьому зменшиться інтервал руху між автобусами – він має становити 13 хвилин, і маршрут мав би перестати бути збитковим, адже не буде дублювання. Далі, впродовж місяця ми, спільно з мешканцями, будемо аналізувати роботу маршруту №28 за новою схемою».

Для впровадження нової схеми руху автобусного маршруту №28, за словами Ірини Маруняк, готують на 17 січня відповідний проект рішення виконавчого комітету ЛМР. Після погодження виконавчим комітетом, нову схему необхідно буде погодити в поліції.

Як інформував «Щоденний Львів», трамвай №9 курсуватиме вулицею Замарстинівською.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів