У Львівській міськраді буде департамент агломерації

14:00 20 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

На сесії міськради внесли зміни до структури виконавчих органів ЛМР.

Про це повідомили в четвер, 20 лютого, у Львівській міськраді, де також розповіли, що «незабаром буде створено новий департамент міської агломерації, який займатиметься формуванням та реалізацією єдиної політики міськради у співпраці Львова та територіальних громад сіл, селищ і міст, що розташовані у зоні його впливу, аби спільно виконувати окремі функції місцевого самоврядування та розвитку території міської агломерації; створенням умов для представництва інтересів мешканців сіл, селищ, міст, що розташовані у зоні впливу міста, у виконавчих органах міської ради; моніторингом інформації про матеріально-технічний стан територіальних громад сіл, селищ, міст, що розташовані у зоні впливу міста, а також проблем та питань, актуальних для врегулювання через співпрацю.

Департамент агломерації підкорядковуватиметься заступнику міського голови з питань містобудування. А охоплюватиме два управління – міжмуніципального співробітництва та адміністрування приміської зони.

Міський голова Львова Андрій Садовий пояснив: «Львів збільшується вдвічі, тож цим треба займатись, для цього потрібні люди».

Як інформував «Щоденний Львів», чиновники міськради агітували три сільські громади.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів