У Львівській міськраді анонсували реконструкцію шляхопроводу на вулиці Городоцькій

14:48 5 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: Zaxid.net

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, затверджено проектно-кошторисну документацію на реконструкцію шляхопроводу на вулиці Городоцькій, 166, роботи планується виконати у 2015 році.

У прес-службі міської ради повідомили в четвер «Щоденному Львову», що, як зазначив під час звіту про роботу департаменту житлового господарства та інфраструктури за 2014 р. начальник управління житлового господарства та інфраструктури ЛМР Юрій Голець, у 2015 році заплановано відремонтувати шляхопровід на вулиці Городоцькій, 166. Юрій Голець конкретизував: «Розроблена та затверджена проектно-кошторисна документація на реконструкцію шляхопроводу на вулиці Городоцькій 166. Роботи планується виконати у 2015 році». 

У прес-службі ЛМР також нагадали: «У місті є 18 штучних інженерних споруд, з яких: 15 шляхопроводів (з них 12 – через залізничні колії), 2 естакади (з них 1 – технологічна) та один пішохідний міст. 17 споруд перебуває на балансі районних адміністрацій, шляхопровід на вулиці Т.Шевченка, 152 – на балансі Львівської залізниці».

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, її управлінням капітального будівництва також заплановано капітально відремонтувати вулицю Мечнікова, розпочати реконструкцію вулиці Героїв УПА й відремонтувати вулицю Сихівську та проспект Червоної Калини.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів