ЛМР анонсувала реконструкцію в 2015 році чотирьох важливих міських магістралей Львова

17:48 4 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: Lvivpost.net

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, її управлінням капітального будівництва заплановано капітально відремонтувати вулицю Мечнікова, розпочати реконструкцію вулиці Героїв УПА й відремонтувати вулицю Сихівську та проспект Червоної Калини.

«У цьому році у Львові планують реконструювати важливі міські магістралі», – повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, конкретизуючи при цьому:

«Як зазначив під час звіту про роботу у 2014 році в.о.начальника управління капітального будівництва ЛМР Володимир Кметик, цього року у місті планують капітально відремонтувати важливі магістральні дороги. Зокрема, заплановано капітально відремонтувати вулицю Мечнікова, розпочати реконструкцію вулиці Героїв УПА й відремонтувати вулицю Сихівську та проспект Червоної Калини.

Володимир Кметик повідомив також: «Це великі об’єкти. Очікуємо тут і на державне фінансування. Також реалізація цих проектів залежатиме і від проплат казначейства».

Як додав Володимир Кметик, у минулому році управління виступало замовником виконання робіт з капітального ремонту вулиць Барвінського та Польової. Також у співпраці з «Епіцентром» було збудовано нову дорогу між вулицями Кукурудзяною та Хмельницького». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів