У лісі ЗІЛ наїхав на пішохода

09:32 7 жовтня 2023 р.

Фото до новини

На Львівщині внаслідок наїзду вантажівки травмований пішохід – правоохоронці встановлюють обставини події.

Про це інформує поліція Львівської області, пише Dailylviv.com

Дорожньо-транспортна пригода сталася 6 жовтня, близько 13.00, у лісовому масиві поблизу села Корчин Червоноградського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «ЗІЛ», 63-річний житель міста Белз Червоноградського району, здійснив наїзд на пішохода, 38-річного мешканця того ж міста.

Внаслідок ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження та був доставлений у реанімацію.

За фактом слідчі Червоноградського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Як писав Dailylviv.com, 4 жовтня у лісі на Стрийщині перекинувся трактор. Як попередньо встановили правоохоронці, водій трактора «Т-40», 67-річний мешканець одного з сіл Стрийського району, не впорався з керуванням  з’їхав з дороги, після чого транспортний засіб перекинувся.

Також нещодавно на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу села Дітківці Золочівського району відбулося зіткнення вантажівки ЗІЛ з автомобілем ЛАДА. 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів