У лісах Львівщини врятували п'ятьох грибників

09:46 3 жовтня 2022 р.

Фото до новини

Упродовж доби рятувальники Львівщини тричі надавали допомогу грибникам.

Про це інформує ДСНС Львівщини, пише Dailylviv.com.

Упродовж доби 2 жовтня рятувальники Львівщини тричі виїжджали на надання допомоги людям, що пішли у ліс.

Зокрема, о 15:04 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що поблизу сел. Верхнє Синьовидне Стрийського району під час збирання грибів в лісі заблукав чоловік 1973 року народження зі своєю дружиною, 1977 року народження. О 16:27 рятувальники Славської пошуково-рятувальної групи, знайшли заблукалих в лісі поблизу с. Нижнє Синьовидне.

О 19:07 рятувальникам надійшло повідомлення про те, що в м. Жовква Львівського району під час збирання грибів в лісі отримав травму ноги та не може самостійно рухатись чоловік 1962 року народження, житель м. Жовкви. Пожежно-рятувальним відділенням 17-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Жовква надано потерпілому домедичну допомогу та за допомогою нош транспортовано до карети швидкої медичної допомоги. 

Цього ж дня о 20:53 рятувальники отримали повідомлення про те, що поблизу с. Рокитно Яворівського району під час збирання грибів в лісі заблукали чоловік 1963 року із своєю дружиною, 1963 року народження. О 23:35 заблукалих знайшли та вивели з лісу.

У Карпатах з крісельного витягу випав 22-річний чоловік

Рятувальники знайшли в Славському заблукалих і передали медикам травмованих

Рятівники розшукували на Львівщині киянок

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів