У Львові планують відремонтувати ще п’ять вулиць

10:15 11 березня 2016 р.

Фото до новини


Фото: lvivrem.org.ua

На вулицях Котлярській, Газовій, Детька й Медовій обіцяють влаштувати бруківочне покриття.

За інформацією Галицької районної адміністрації, в цьому році на території району планують капітально відремонтувати п’ять вулиць – Котлярську, Газову, Детька, Медову та Митрополита Андрея», – повідомили сьогодні, 11 березня, «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, де також поінформували:

«Як розповів начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Ігор Савка, на вулицях Котлярській, Газовій, Детька та Медовій планують влаштувати бруківочне покриття. Він також зазначив: «Зараз на цих вулицях частково є бруківка, десь вона під асфальтом. Планується, що покриття тут буде бруківочне».

Також у цьому році відремонтують двір на вулиці Тарнавського (№№110-112) та громадський простір на площі Ярослава Осмомисла (№28) та вулиці Підмурній (№№2-5). 

Ігор Савка анонсував: «Перед початком робіт будемо зустрічатися з мешканцями, аби врахувати їхні думки». 

За його словами, зараз у центральній частині міста проводять поточний ремонт доріг. Ігор Савка уточнив: «Перемощуємо окремі ділянки, зокрема, вже виконали на проспекті Свободи, на площі Галицькій, переходимо на вулицю Стрийську. У 2016 році на ремонт доріг, хідників, дворів та дитячих майданчиків Галицькій районній адміністрації з бюджету розвитку спрямували 28,950 млн. гривень».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів