У Ґендерну медіашколу запрошують журналістів/журналісток

13:56 24 травня 2020 р.

Фото до новини

Волинський прес-клуб, Ґендерний центр Волинської області та «Медійна програма в Україні» (Internews) запрошують журналістів/журналісток регіональних медіа до участі в IV Ґендерній медіашколі, яка відбудеться в першій половині червня у форматі онлайн.

Про це інформує Волинський пресклуб.

Про дату зустрічі обраних учасниць/учасників буде повідомлено додатково.

Метою школи є підготовка фахівчинь/фахівців із ґендерних питань, формування мережі ґендерних агенток/агентів змін, поширення ідей ґендерної рівності в регіональних медійних середовищах та серед їхньої цільової аудиторії.

Після завершення школи її учасниці/учасники матимуть можливість отримати ресурсну підтримку на організацію тематичних заходів у своїх регіонах, а також створенні матеріалів на ґендерну тематику.

Останній термін зголошення – 1 червня 2020 р., 24:00.

Якщо виникатимуть запитання – пишіть, будь ласка, на e-mail: lutsk@cure.org.ua.

____________
Гендерна медіа-школа відбуватиметься в межах проекту «Гендерночутливий простір сучасної журналістики», що реалізовується Волинським прес-клубом у партнерстві з Гендерним центром, Незалежною громадською мережею прес-клубів України та за підтримки «Медійної програми в Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується міжнародною організацією Internews

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів