У Львові облаштують бульвар і два сквери

10:24 11 березня 2016 р.

Проект скверу на вулиці Японській у Львові

Проект скверу на вулиці Японській у Львові
Фото: alex-shutyuk.livejournal.com

У 2016 році обіцяють відремонтувати вулицю Музики та закінчити ремонт вулиці Граб’янки.

«Як поінформували у Франківській районній адміністрації, у цьому році на території району планують облаштувати сквери на вулиці Японській та на вулицях Тролейбусній і Володимира Великого та бульвар на вулиці Пулюя – від школи №45 до церкви – Про це повідомили сьогодні, 11 березня, «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, де також поінформували:

«Зокрема, біля скверу на розі вулиць Тролейбусної й Володимира Великого облаштують зупинку громадського транспорту, паркову, тротуари. «У сквері  будуть доріжки, плануємо його озеленити», – розповів заступник голови Франківської районної адміністрації Орест Тимчишин.

За його словами, в цьому році планується відремонтувати вулицю Музики та закінчити ремонт вулиці Граб’янки. «В цьому році основна увага приділятиметься ремонту дворів та внутрішньоквартальних доріг, адже практично усі  магістральні дороги на території району відремонтовані», – зазначив Орест Тимчишин.

Він також додав, що на території райну вже відремонтували тротуари на вулиці Володимира Великого, 3, на вулиці Жуковського та на вулиці Тролейбусній, 2-4.  У 2016 році на ремонт доріг, хідників, дворів та облаштування скверів Франківській районній адміністрації з бюджету розвитку виділили близько 30 мільйонів гривень».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів