У Бориславі на Львівщині загинув унаслідок пожежі чоловік

10:00 7 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Загорання ліквідовано силами одного підрозділу.

«6 лютого о 12:45 в квартирі на третьому поверсі чотириповерхового житлового будинку на вулиці Грушевського у Бориславі виникла пожежа. Під час гасіння пожежі виявлено тіло власника, 1950 року народження, – повідомили сьогодні, 7 лютого, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі двох квадратних метрів. Пожежу ліквідовано о 13:09 силами одного пожежного підрозділу у складі трьох осіб та однієї одиниці  техніки (АЦ) від ГУ ДСНС у Львівській області. Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

Натомість у прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції розповіли:

«6 лютого о 12:47 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Грушевського, 20 у Борислав, яка  сталась на третьому поверсі чотириповерхового житлового будинку. До місця виклику прибув черговий караул ДПРЧ-6 Борислава.

Пожежу локалізовано о 13:01 і повністю ліквідовано о 13:09 в складі ланки газодимозахисної служби. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі двох квадратних метрів. На місці пожежі виявлено тіло власника, 1950 року народження. Причина виникнення пожежі встановлюються».

Про це повідомили сьогодні, 7 лютого, на сторінці Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів