У Бориславі на Львівщині тимчасово припинили постачання води – через її забруднення

12:25 21 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: 112.ua

Міський голова Ігор Яворський повідомив у суботу: «Ми пробуємо оздоровлювати «Бориславводоканал».

«Міська рада Борислава, зважаючи на забруднення води, яке виникло через сильні опади,  у суботу, 21 листопада, прийняла рішення про тимчасове припинення водопостачання у місті», – повідомили сьогодні, 21 листопада, «Щоденному Львову» в прес-службі обласної державної адміністрації, де також поінформували:

«Новообраний міський голова Борислава Ігор Яворський запевнив:

«Уже до кінця дня подачу води в оселі людей буде відновлено. Керівництво КП «Бориславводоканал» та представники усіх інших дотичних структур перебувають на очисній станції та контролюють процес очистки води.

Ситуацію, яка виникла у місті через сильні опади, ми ліквідуємо до кінця дня. Ми зробимо усе для того, щоб мешканці міста сьогодні не відчували дискомфорту».

Вирішення проблеми з водопостачанням, яка багато років дошкуляє мешканцям Борислава, є пріоритетним завдання його команди. Ми пробуємо оздоровлювати КП «Бориславводоканал». Це підприємство роками веде збиткову діяльність. Зараз там триває повний аудит.

Також ми застосуємо найближчим часом й технічні заходи, які, переконаний, допоможуть владнати проблему: замінимо аварійні ділянки водогону, задіємо резервуари чистої води, які зараз відключені. Уночі, коли дешева електроенергія, у резервуари закачуватимемо воду і вдень подаватимемо її в оселі. Крім того, уже привезли додатковий двигун та насос для насосної станції, за допомогою яких уночі закачуватимуть у резервуари воду».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів