У 2015 році в природних екосистемах Львівщини виникли 1562 пожежі

14:46 9 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

У нашій області ліквідовували цьогоріч 198 загорянь торфу.

Від початку 2015 року на території Львівської області виникли 1562 події, пов’язані із пожежами у природних екосистемах на площі понад 423 гектарів. У тому числі – 198 торф’яних пожеж.

Натомість упродовж 8 вересня на території області подій, пов’язаних із пожежами у природних екосистемах, не зафіксовано. Найбільше Львівщина потерпала від вогню у серпні, коли в 635 місцях, практично на всій території області, проводилось гасіння торф’яних пожеж та займання сухої трави.

«Завдяки оперативному реагуванню пожежі було своєчасно ліквідовано пожежно-рятувальними підрозділами Львівського обласного управління ДСНС України, – повідомив виконувач обов’язків директора департаменту з питань цивільного захисту облдержадміністрації Сергій Бєляєв. – На жаль, порушення правил пожежної безпеки та безвідповідальне ставлення до особистого життя і здоров’я призвело до людських жертв – від підпалів загинули шестеро осіб».

За словами Сергія Бєляєва, з метою забезпечення аварійно-рятувальних підрозділів з обласного та районних резервів матеріально-технічних ресурсів, призначених для запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру, надано понад 21 тисяч.літрів бензину та 26 тисяч літрів дизельного палива. На сьогодні продовжується наглядово-профілактична робота та моніторинг стану пожежної безпеки в екосистемах області.

Про це повідомили сьогодні, 9 вересня, в прес-службі  обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів